
Leipominen on merkinnyt minulle aina paljon, sillä minulla on siitä paljon muistoja jo lapsuudesta asti. Työhistoriastani löytyy vuosikymmenen verran kokemusta leipurintyöstä, jonka päivitin leipurin ammattitutkinnoksi vuonna 2017. Tälläkin hetkellä opettajan työssä olen vahvasti tekemisissä ruoan ja leivonnaisten kanssa. Viime vuosina olen pitänyt omaa ammattitaitoani yllä mm. suunnittelemalla ja valmistamalla erilaisia kakkuja sekä makeita- ja suolaisia leivonnaisia erilaisiin käyttötarkoituksiin.
Halusin toteuttaa yhden pitkäaikaisista unelmistani, joihin oman yrityksen perustaminen on kuulunut. Tällä tavoin saan toteuttaa itseäni ja pääsen ilahduttamaan toisia ihmisiä valmistamalla heille maukkaita, laadukkaita ja kauniita leivonnaisia. Minulle erityisen tärkeää on, että tuotteissani on hyvä maku, koostumus, tuoreus ja niiden valmistuksessa käytän ainoastaan parhaita mahdollisia raaka-aineita. Laadukkaat kakut ja leivontatuotteet syntyvät mielestäni välittämisen ja tunteen kautta.
Käyttämäni jauhot tulevat suoraan Rapion Myllyltä Juvalta. Minulle merkitsee paljon, että heidän tuotteensa ovat puhtaasti kotimaisia ja niiden valmistuksessa ei käytetä lisäaineita. Hillojen ja täytteiden valmistuksessa käytän myös paikallisia marjoja, joista valmistan itse käyttämäni marjahillot ja täytteet. Toimintani on luvanvaraista ja minulla on elintarvikevalvontaviranomaisen myöntämä todistus leipomoalan toiminnasta.
Pääsääntöisesti toimintani keskittyy viikonlopuille. Kuitenkin tarvittaessa mahdollisuuksien mukaan otan tilauksia myös viikolle. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että tilaukset jätetään minulle hyvissä ajoin ja pystyn järjestämään aikatauluni sopivaksi. Leivon ja valmistan tuotteet sydämellä, sillä jokainen valmistamani tuote syntyy ajatuksella ja aidoista mauista.
